Studieretninger

Studieretninger på stx

På Frederiksborg Gymnasium og HF tilbyder vi en række studieretninger inden for naturvidenskab, musik, samfundsfag og sprog. Du vil herunder kunne orientere dig om vores studieretninger. 

Du skal vælge studieretning i oktober i 1.g. De første tre måneder med en række obligatoriske fag: dansk, engelsk, matematik, samfundsfag, almen sprogforståelse, naturvidenskabeligt grundforløb samt andet fremmedsprog og kunstnerisk fag, som du bliver bedt om at vælge, når du søger ind på gymnasiet. Foruden den faglige undervisning vil du blive fulgt af et lærerteam og en studievejleder, som også kan hjælpe dig med at få valgt den rigtige studieretning. Derudover vil du få mulighed for at snuse til en række studieretninger til  forskellige studieretningspræsentationer.

Nedenfor kan du klikke på studieretningerne for yderligere information om studieretningens fagsammensætning og se studieretningsvideoen.

Studieretningsklasserne starter i november. Skolen vil forsøge, at så mange elever som muligt får opfyldt deres første prioritet. Når du er startet i studieretningsklassen vil teamet sørge for, at der både er faglige og sociale aktiviteter, som kan ryste studieretningsklassen godt sammen.

Har du spørgsmål ?

Kontakt os gerne