Nyheder

Skolestart 2023

Første skoledag for 528 nye elever

Frederiksborg Gymnasium og HF bød torsdag den 10. august velkommen til alle de nye elever i 1g og 1hf.

Foran skolen havde 528 elever – 448 stx-elever og 80 hf-elever – torsdag formiddag første møde med deres nye uddannelse på Frederiksborg Gymnasium og HF. Introelever og teamlærere stod klar til at tage imod dem, og for første gang hele ugen holdt vejret tørt, så det første møde kunne foregå uden regn og rusk.

Første skoledag er eleverne blevet præsenteret for skolen af introelever og teamlærere, og dagen har også budt på en fælles velkomst i skolens festsal. Seancen i festsalen bød både på fællessang, velkomst fra rektor Anders Krogsøe og optræden fra skolens musiklærere

De næste uger er eleverne del af et introforløb, hvor de lærer deres nye grundforløbsklasse og skolen at kende. Som en del af introforløbet skal de næste fredag på teambuilding både på skolen og i skoven. Fortsættereleverne på Frederiksborg Gymnasium og HF mødte i skole onsdag, hvor de også lavede sammenrystningsøvelser og hørte et foredrag med Ulrik Lynge, der er ledende konsulent, underviser og foredragsholder, om motivation som optakt til det nye skoleår.

 

DSC 7795 DSC 7816

Seneste nyheder