Menu
Lectio

Fyraftensmøde for 1.g´ere og deres forældre

Til fyraftensmødet for 1.g’ere og deres forældre torsdag den 19. august blev der givet en række praktiske informationer. Da mødet pga. forsamlingsforbuddet var forkortet, så er en række informationer uddybet her.

Hvis du ønsker at gense aftenens præsentation af grundforløbet, så kan du klikke her.

Nedenfor kan du også se videoer med skolens læsevejledere, høre om matematik-screeningen og evt. se mere om opbygningen af stx-uddannelsen med sammensætningen af fag i de enkelte studieretninger. Hvis du vil læse mere om de forskellige studieretninger og se videoer om dem, så kan du klikke her.

Til fyraftensmødet delte vi desuden i brochure ud med velkomst og informationer til nye 1.g'ere. Velkomstbrochuren kan du hente ved at klikke her, og i den kan du blandt andet finde vigtige datoer, overblik over studieretninger og skolens elevklubber.

Læsevejlederne på FGC4

I videoen kan du se skolens læsevejledere præsentere deres arbejde med 1.g-eleverne.

 

 

Matematikscreening i 1.g på FGC4

I videoen nedenfor kan du se en af skolens matematiklærere præsentere screeningen i 1.g.

 

Opbygningen af stx-uddannelsen

I videoen får du præsenteret opbygningen af stx-uddannelsen. Bemærk, at videoen er lavet i forbindelse med vores orienteringsaften, og derfor kan man med fordel springe de første 1:50 minutter over, der drejer sig om optagelse. I videoen får du præsenteret grundforløbet, studieretningspræsentationer forud for endeligt valg af studieretning. Derefter præsenteres fordelingen af fag på uddannelsen, valgfag og fordelingen af fag i studieretningerne.