Menu
Lectio

Orienteringsmøder 2024

Vi glæder os til at invitere kommende elever og forældre på besøg på Frederiksborg Gymnasium & HF i januar 2023. Nedenfor kan I se datoerne for orienteringsmøderne.

  • Orienteringsmøde for kommende eliteidrætselever lørdag den 6. januar kl. 14
  • Orienteringsmøde for kommende hf-elever onsdag den 10. januar kl. 19
  • Orienteringsmøde for kommende stx-elever onsdag den 17. januar kl. 19

Nedenfor har du mulighed for at se eller gense vores virtuelle orienteringsmøder 2022 for stx, hf og eliteidræt.

Orienteringsmøde for stx

 

Orienteringsmøde for hf

 

 

Orienteringsmøde for eliteidræt

Bemærk, at den første time af orienteringsmødet for eliteidræt og stx var fælles.

Links til videoer om studieretninger/fagpakker

Til orienteringsmødet er en præsentation af livet på skolen i centrum. Hvis du efterfølgende er nysgerrig på vores mange studieretninger, så kan du klikke dig videre her til videopræsentationer af vores mange fagkombinationer i studieretningerne ved at trykke her. Der er noget for enhver smag. Du kan læse om vores fagpakker i hf ved at klikke her

Du kan også se vores film om stx-uddannelsen ved at klikke på linket her. Hvis du er interesseret i hf, så kan du se vores video om hf ved at klikke på linket her.

Bestil og læs brochurer

Du kan også læse mere om skolen, opbygningen af uddannelsen og læse små interviews med elever fra de forskellige studieretninger og fagpakker.

Du kan også bestille et fysisk eksemplar af brochurerne ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med dit navn og adresse.

Opbygningen af stx og hf

Efter du har set nærmere på skolen kan du i videoerne nedenfor blive introduceret til selve opbygningen af stx- og hf-uddannelsen. Der vil du få indblik i hvilke fag du allerede skal vælge i forbindelse med din ansøgning til skolen, hvilke valgfag man kan kombinere med de forskellige studieretninger/fagpakker og

meget mere. Husk at du altid kan kontakte skolen, hvis du har yderligere spørgsmål.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi håber, at vores videoer og brochurer har fået svaret på dine spørgsmål. Du kan også følge os på Facebook og Instagram.

Vi glæder os rigtig meget til at møde jer og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.