Menu
Lectio

Orienteringsmøder januar 2022

Virtuelle orienteringsmøder januar 2022

Vi glæder os til at præsentere Frederiksborg Gymnasium & HF for kommende elever og deres forældre til orienteringsmøder i januar 2022. Pga. COVID-19 er orienteringsmøderne igen i år virtuelle. Der vil komme link til begivenheden på forsiden af hjemmesiden.

Vi har to orienteringsmøder fordelt på henholdsvis eliteidræt, stx og hf. Til orienteringsmøderne vil det være muligt at se skolen og møde elever og lærere, og stille spørgsmål undervejs. Nedenfor kan du se dato for hvert af orienteringsmøderne: 

  • Orienteringsaften for kommende stx-elever og kommende eliteidrætselever afholdes virtuelt onsdag d.12. januar 2022 kl.19:00. Bemærk, at orienteringsmødet for kommende eliteidræts-elever er rykket til denne dato frem for 8. januar kl. 14. Der vil være særskilt mulighed for at stille spørgsmål for både kommende stx-elever og kommende eliteidræts-elever.
  • Orienteringsaften for kommende hf-elever afholdes virtuelt  onsdag d. 19. januar 2022 kl. 19:00.

Indtil orienteringsmøderne finder sted kan du se videoer, hvor stx- og hf-uddannelsen på Frederiksborg Gymnasium og HF præsenteres.

Se video om stx:

 Se video om hf:

Links til videoer om studieretninger/fagpakker

Til orienteringsmøderne er en præsentation af livet på skolen i centrum. Hvis du er nysgerrig på vores mange studieretninger, så kan du se videopræsentationer af vores mange fagkombinationer i studieretningerne ved at trykke her. Der er noget for enhver smag.

Hvis du er interesseret i hf, så kan du se læse om vores fagpakker ved at trykke her.

Bestil og læs brochurer

Du kan også læse mere om skolen, opbygningen af uddannelsen og læse små interviews med elever fra de forskellige studieretninger og fagpakker.

Opbygningen af stx og hf

I videoerne bliver du introduceret til selve opbygningen af stx- og hf-uddannelserne. Der vil du få indblik i hvilke fag du allerede skal vælge i forbindelse med din ansøgning til skolen, hvilke valgfag man kan kombinere med de forskellige studieretninger, fagpakker og meget mere. Husk at du altid kan kontakte skolen, hvis du har yderligere spørgsmål.

 

 

Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor elever fra forskellige studieretninger og fagpakker vil give indblik i deres hverdag på skolen.

Vi glæder os rigtig meget til at møde jer og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.