Menu
Lectio

Velkommen til besøgsdag

Hvis du går på efterskole eller iøvrigt ikke har mulighed for at deltage i den planlagte besøgsbro, brobygning eller introduktionsdag her på Frederiksborg Gymnasium og HF, kan vi arrangere en besøgsdag for dig, hvor du kan få et indblik i, hvordan det er at være elev på stx eller hf. Du kommer til at følge en 1g eller 1hf-klasse en hel dag. Du kan ønske at følge en bestemt studieretning med de specifikke fag, som du ønsker at møde.

Det eneste, du skal gøre, er at ringe til Frederiksborg Gymnasium og HF, nærmere bestemt Gitthe Bekker på 48 20 10 57 eller sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , så finder vi en dato, der passer dig.

Bemærk, at vi i januar 2022 desværre ikke har mulighed for at invitere elever på besøg som følge af det høje smittetryk med COVID-19. Der vil blive annonceret anden mulighed for at besøge skolen på hjemmesiden og ellers opfordrer vi til at deltage i vores vituelle orienteringsmøder for stx og eliteidræt 12/1 kl. 19 og for hf 19/1 kl. 19. Begge livestreaminger vil være tilgænglige her på hjemmesiden efterfølgende.